Logo laten ontwerpen

Logo laten ontwerpen


Een logo maken is meer dan alleen wat letters en een beeldmerk samenvoegen. Een goed logo moet je doelgroep aanspreken. Uitstralen waar je bedrijf of organisatie voor staat. Naast het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress websites ben ik al meer dan 17 jaar bedreven in het ontwerpen van logo’s en huisstijlen. Ik ontwerp met veel plezier een professioneel en onderscheidend logo voor jouw bedrijf of organisatie!

Logo ontwerp


Een uniek logo ontwerp? Een professioneel logo is essentieel om een goede eerste indruk te maken. Je logo moet op de eerste plaats herkenbaar zijn en in één oogopslag duidelijk maken waar je onderneming of organisatie voor staat. Laat mij je logo ontwerpen om een onuitwisbare eerste indruk bij je doelgroep en/of potentiële klanten achter te laten!

Werkwijze logo ontwerp


Stap 1
Een sterk ontwerp van een logo vraagt in eerste instantie om input! Daarom begint een logo maken bij een goede briefing en gedegen research naar jouw bedrijf, doelgroep, product en/of dienst. Op basis van de door jou online ingevulde vragenlijst, mijn research en een eventueel gesprek ga ik aan de slag. Ik ontwerp een drietal verschillende logo’s.

Stap 2
Uit deze logo voorstellen mag gekozen en/of samengesteld worden. Aan de hand van jouw feedback en mijn advies, ontwerp ik een definitieve versie van je logo. Het definitieve logo ontvang je in diverse gangbare bestandsformaten. Nadat je 100% tevreden bent met je logo, ontwerp ik graag de volledige huisstijl en je website.

Voorbeelden logo ontwerp


De afgelopen jaren heb ik redelijk wat logo’s en huisstijlen mogen ontwerpen. Hieronder een aantal voorbeelden van door mij ontworpen logo’s. Naast een logo kun je ook de volledige huisstijl laten ontwerpen.

Offerte aanvragen

voor logo ontwerp

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen voor een logo ontwerp.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met plezier gewerkt voor


Bas Martens

Bas Martens

Freelance webdesigner & WordPress specialist


Een WordPress website laten ontwerpen en bouwen met jouw doelen als uitgangspositie? Neem direct contact met mij op!

Als freelance webdesigner en WordPress specialist vertel ik graag wat ik kan betekenen in het behalen van jouw online succes!
Direct contact