WordPress website onderhoud

WordPress onderhoud


WordPress onderhoud is noodzakelijk voor een goede werking van je website. Vaak schiet het WordPress website onderhoud erbij in door tijdgebrek. Hierdoor loopt je het risico gehackt te worden. Ook kunnen er conflicten en fouten ontstaan in bepaalde WordPress plugins of WordPress zelf. Het gevolg kan zijn dat je website offline is en dit wil je voorkomen! Je kunt daarom je wordpress website laten onderhouden in de vorm van een WordPress onderhoudscontract.

Offerte aanvragen

Voorkom dat je WordPress website gehackt wordt, besteedt WordPress onderhoud daarom uit!


Heb je een WordPress website laten maken of heb je er zelf eentje gemaakt, dan weet je dat WordPress meldingen geeft op het moment dat er updates zijn. Negeer deze updates niet! Ze zijn noodzakelijk om de veiligheid van je website te waarborgen. Hackers maken helaas maar al te vaak gebruik van lekken in WordPress, templates en plugins om websites over te nemen voor malafide praktijken.

Evenzo belangrijk als de updates, is het regelmatig uitvoeren van back-ups. Wanneer je geen back-up hebt in het geval van een gehackte WordPress website, dan gaat dit onnodig veel geld kosten om het op te lossen. Je zult je website opnieuw moeten maken of in ieder geval delen hiervan. Als jij het technisch onderhoud van je WordPress website aan mij uitbesteedt, dan hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken!

Waarom Wordpress onderhoud uitbesteden?


Het up-to-date houden van je WordPress website kost best wel wat tijd, energie en wellicht zorgen. Sla je WordPress updates over of voer je ze niet correct uit, dan kunnen er storingen optreden en loop je een serieus risico om gehacked wordt. Het gaat onnodig veel kosten met zich mee brengen om dit te herstellen. Overweeg daarom het onderhoud van je website uit te besteden! Voor mij is het dagelijks werk en voor jou scheelt het tijd en zorgen. Hieronder een overzicht van werkzaamheden die binnen een WordPress onderhoudscontract vallen.

WordPress updates

WordPress bijwerken naar de meest recente WordPress versie is belangrijk voor een goede werking van WordPress en het voorkomen van hacks.

WordPress thema updates

Ook je WordPress template zal door mij ge-update worden indien een update noodzakelijk is. Hierdoor is je WordPress website veilig en snel!

WordPress plugin updates

Ik update je WordPress plugins naar de laatste stabiele versie. Dit is belangrijk om je website stabiel en veilig te laten functioneren.

Wordpress Backup

Ik maak dagelijks, wekelijks of maandelijks Back-ups van je WordPress website en database, zodat je altijd een reservekopie van je website hebt.

Veelgestelde vragen over WordPress onderhoud


Wat houdt WordPress onderhoud precies in?

Indien je een Wordpress onderhoudscontract hebt afgesloten zullen alle WordPress updates, plugin updates, back-ups, monitoring, rapportage en beveiliging uitgevoerd in een frequentie die past bij het gekozen onderhoudsabonnement. Je hoeft dan zelf niks meer te doen om je WordPress up-to-date te houden.

Wat is het voordeel van een onderhoudcontract?

Het is van groot belang dat je website up-to-date is. Ik help je daar graag bij! Het grootste voordeel van een onderhoudsabonnement is dat je zelf geen omkijken hebt naar bijvoorbeeld het updaten van WordPress en de geïnstalleerde plugins. Ook qua WordPress beveiliging hoef je zelf helemaal niks te doen. Het onderhoud van je WordPress website uitbesteden zal je tijd besparen en wellicht ook zorgen. Daarnaast wordt er door mij direct gereageerd op het moment dat er problemen zijn met je website en los ik de problemen direct op.

Is website onderhoud inclusief hosting?

Mocht je al een hostingprovider hebben gevonden dan kun je nog steeds bij mij terecht voor het onderhouden van je website. Wellicht heb je al een provider waar je heel erg tevreden over bent of beschik je over een beperkt budget. Je bent helemaal vrij in welke hostingprovider je kiest. Ik bied mijn onderhoudscontracten aan inclusief- en exclusief webhosting.

Met plezier gewerkt voor


Bas Martens

Bas Martens

WordPress website laten onderhouden?


WordPress onderhoud nodig? Met een WordPress onderhoudscontract hoef je zelf niet meer om te kijken naar het technisch onderhoud van je WordPress website. Als WordPress specialist zorg ik ervoor dat je website technisch altijd up-to-date is. Het risico om gehackt te worden wordt een stuk kleiner! Neem contact met mij voor meer informatie.

Als freelance webdesigner en WordPress specialist vertel ik graag wat ik kan betekenen in het behalen van jouw online succes!
Direct contact