Huisstijl ontwerp

Huisstijl Ontwerp


Een tot de verbeelding sprekende huisstijl is de basis voor een bedrijf. Of het nu gaat om een startende onderneming, een groot of een klein bedrijf of zelfs een wereldberoemd A-merk. Iedere organisatie heeft belang bij een goede eerste indruk. Een representatieve huisstijl draagt in positieve zin bij aan deze eerste indruk. Aan de hand van het logo ontwerp ontwerp ik een basis huisstijl met huisstijl elementen als briefpapier, visitekaartjes en enveloppen.

Offerte aanvragen

Opdrachtgevers


Wat andere zeggen...


Binnen 2 weken tijd lukte het Bas om mijn website af te hebben en live te gaan! Super hoe snel Bas mij kon helpen en wat hij allemaal voor mij gedaan heeft. Zonder zijn hulp, advies en expertise had mijn website er nooit zo mooi uitgezien en gefunctioneerd. Ik heb veel van Bas geleerd en zou hem zeker aanbevelen om een website te maken, of om je advies te geven bij het maken van een WordPress website!

Bianca Heijens Eezzie
Bas Martens

Bas Martens

Freelance webdesigner & WordPress specialist


Een mooie huisstijl laten ontwerpen? Ik help je er graag mee! Ik zet mijn creativiteit in om tot het gewenste resultaat te komen. Neem vrijblijvend contact met me op! Ik hoor graag meer over je project en je wensen.

Als freelance webdesigner en WordPress specialist vertel ik graag wat ik kan betekenen in het behalen van jouw online succes!

Direct contact