Huisstijl ontwerp

Huisstijl Ontwerp


Een tot de verbeelding sprekende huisstijl is de basis voor een bedrijf. Of het nu gaat om een startende onderneming, een groot of een klein bedrijf of zelfs een wereldberoemd A-merk. Iedere organisatie heeft belang bij een goede eerste indruk. Een representatieve huisstijl draagt in positieve zin bij aan deze eerste indruk. Aan de hand van het logo ontwerp ontwerp ik een basis huisstijl met huisstijl elementen als briefpapier, visitekaartjes en enveloppen.

Offerte aanvragen

Opdrachtgevers


Wat andere zeggen...


Alle projecten die ik samen met Bas heb gedaan zijn stuk voor stuk zeer goed verlopen. Correcte afspraken, afgesproken timings worden behaald, Bas denkt mee met het project en voert niet zomaar uit, …Aanrader!

Stephan Demeulenaere Ntriga.Agency
Bas Martens

Bas Martens

Freelance webdesigner & WordPress specialist


Een mooie huisstijl laten ontwerpen? Ik help je er graag mee! Ik zet mijn creativiteit in om tot het gewenste resultaat te komen. Neem vrijblijvend contact met me op! Ik hoor graag meer over je project en je wensen.

Als freelance webdesigner en WordPress specialist vertel ik graag wat ik kan betekenen in het behalen van jouw online succes!

Direct contact