Logo Ontwerp

Logo ontwerp


Een logo maken is meer dan alleen wat letters en een beeldmerk samenvoegen. Een goed logo moet je doelgroep aanspreken. Uitstralen waar je bedrijf of organisatie voor staat. Naast het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress websites ben ik al meer dan 15 jaar bedreven in het ontwerpen van een logo. Ik ontwerp met veel plezier een professioneel en onderscheidend logo voor jouw bedrijf of organisatie!

Offerte aanvragen

Logo laten ontwerpen?


Een uniek logo laten ontwerpen? Een professioneel logo is essentieel om een goede eerste indruk te maken. Je logo moet op de eerste plaats herkenbaar zijn en in één oogopslag duidelijk maken waar je onderneming of organisatie voor staat. Laat mij je logo ontwerpen om een onuitwisbare eerste indruk bij je doelgroep en/of potentiële klanten achter te laten!

Werkwijze logo design


Een sterk ontwerp van een logo vraagt in eerste instantie om input! Daarom begint een logo maken bij een goede briefing en gedegen research naar jouw bedrijf, doelgroep, product en/of dienst. Op basis van de door jou online ingevulde vragenlijst, mijn research en een eventueel gesprek ga ik aan de slag. Ik ontwerp een drietal verschillende logo’s.

Uit deze logo voorstellen mag gekozen en/of samengesteld worden. Aan de hand van jouw feedback en mijn advies, ontwerp ik een definitieve versie van je logo. Het definitieve logo ontvang je in diverse gangbare bestandsformaten. Nadat je 100% tevreden bent met je logo, ontwerp ik graag de volledige huisstijl en je website.

Huisstijl laten ontwerpen?


Een logo is nog geen huisstijl maar uitsluitend een onderdeel daarvan. Naast een logo laten maken, kun je ook de complete huisstijl door mij laten ontwerpen. Een doordachte huisstijl met een professionele en betrouwbare uitstraling op basis van een logo design dat staat als een huis. De huisstijl van je onderneming of organisatie moet herkenbaar zijn voor je doelgroep. Het is mijn taak om deze herkenbaarheid te creëren met behulp van kleur, vorm en lettertypes.

huisstijl ontwerp

Voorbeelden logo


De afgelopen jaren heb ik redelijk wat logo’s en huisstijlen mogen ontwerpen. Hieronder een aantal voorbeelden van door mij ontworpen logo’s. Naast een logo kun je ook de volledige huisstijl laten ontwerpen.

Logo ontwerp Invironet
Invironet Logo ontwerp
Logo Ontwerp Avalon Advies
Avalon Advies Logo ontwerp
Logo Ontwerp Stroel
Stroel Logo ontwerp
Meer projecten

Opdrachtgevers


Wat andere zeggen...


Bas heeft met zijn zeer ruime kennis en ervaring drie WordPress websites voor mij ontworpen en gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Hij weet wensen snel te vertalen naar een mooi eindresultaat. Naast zijn ontwerpvaardigheden heeft hij ook erg veel technische kennis van WordPress en SEO en is hij volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarnaast is het erg prettig om met Bas samen te werken.

Roland Ceelen Roland Ceelen
Bas Martens

Bas Martens

Freelance webdesigner & WordPress specialist


Een uniek logo ontwerp is de basis van je huisstijl en daarmee je online presence. Ik ben al meer dan 15 jaar bedreven in logo ontwerp. Ook het complete huisstijl ontwerp kun je door mij laten doen? Neem contact op!

Als freelance webdesigner en WordPress specialist vertel ik graag wat ik kan betekenen in het behalen van jouw online succes!

Direct contact