Nieuwsbrief ontwerp

Nieuwsbrief ontwerp


Je wilt een professioneel nieuwsbrief ontwerp laten maken voor jouw bedrijf? Ik ontwerp een nieuwsbrief design op maat zodat jouw subscribers mailings ontvangen, die er professioneel en verzorgd uitzien. Ik heb ervaring met diverse nieuwsbriefsystemen zoals Mailchimp en Aweber. Naast het nieuwsbrief ontwerp kan ik dus ook de technische realisatie van de nieuwsbrief template voor je doen.

Offerte aanvragen?

Enkele opdrachtgevers


Wat andere zeggen...


Bas heeft voor mij een WordPress website ontworpen en gebouwd. Ik ben nog altijd heel erg blij met het eindresultaat! Ik heb Bas ervaren als een expert in zijn vakgebied en in die hoedanigheid heeft hij op een prettige manier meegedacht en op bepaalde momenten een adviserende rol op zich genomen. De samenwerking verliep uiterst prettig en voor een volgend project zou ik hem zeker weer inhuren!

Annette Mahler Vacatures Curacao
Bas Martens

Bas Martens

Freelance webdesigner & WordPress specialist


Mailchimp nieuwsbrief template laten ontwerpen. Ik ontwerp nieuwsbrief templates voor een perfecte mailcampagne. Neem direct contact met me op voor de mogelijkheden.

Als freelance webdesigner en WordPress specialist vertel ik graag wat ik kan betekenen in het behalen van jouw online succes!

Direct contact