Nieuwsbrief ontwerp

Nieuwsbrief ontwerp


Je wilt een professioneel nieuwsbrief ontwerp laten maken voor jouw bedrijf? Ik ontwerp een nieuwsbrief design op maat zodat jouw subscribers mailings ontvangen, die er professioneel en verzorgd uitzien. Ik heb ervaring met diverse nieuwsbriefsystemen zoals Mailchimp en Aweber. Naast het nieuwsbrief ontwerp kan ik dus ook de technische realisatie van de nieuwsbrief template voor je doen.

Offerte aanvragen?

Enkele opdrachtgevers


Wat andere zeggen...


Bas heeft met zijn zeer ruime kennis en ervaring drie WordPress websites voor mij ontworpen en gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Hij weet wensen snel te vertalen naar een mooi eindresultaat. Naast zijn ontwerpvaardigheden heeft hij ook erg veel technische kennis van WordPress en SEO en is hij volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarnaast is het erg prettig om met Bas samen te werken.

Roland Ceelen Roland Ceelen
Bas Martens

Bas Martens

Freelance webdesigner & WordPress specialist


Mailchimp nieuwsbrief template laten ontwerpen. Ik ontwerp nieuwsbrief templates voor een perfecte mailcampagne. Neem direct contact met me op voor de mogelijkheden.

Als freelance webdesigner en WordPress specialist vertel ik graag wat ik kan betekenen in het behalen van jouw online succes!

Direct contact