Website ontwerp

Website ontwerp


Webdesign of website ontwerp heeft betrekking op de vormgeving van je website en is een belangrijk onderdeel van de online marketing strategie. Een website is het visitekaartje van je organisatie. De eerste indruk van je website bepaald of een bezoeker doorklikt en besluit om bijvoorbeeld contact op te nemen of een product aanschaft. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van website ontwerp weet ik als geen ander waar een webdesign aan moet voldoen om bezoekers om te zetten in klanten.

Offerte aanvragen?

Websites die ik ontworpen heb


Hieronder een overzicht van websites die ik ontworpen heb in opdracht van zowel eindklanten als internetbureau’s en reclamebureau’s.

Website Ontwerp Ruby Talent
Ruby Talent Website ontwerp
Website Ontwerp Proudly
Proudly Website ontwerp
Website Ontwerp Bungalowparkoverzicht.nl
BPO Website ontwerp
WordPress Website Cryptodomein
Cryptodomein Website ontwerp / WordPress website
Website Ontwerp Academie Voor Coaching & Counselling
ACC Website ontwerp
WordPress Website WYZE
WYZE Website ontwerp / WordPress website
Website Ontwerp HEAVY
Heavy Website ontwerp
WordPress Website Fotocollage.nl
Fotocollage Website ontwerp / WordPress website
Meer projecten

Opdrachtgevers


Wat andere zeggen...


Zeer prettig samenwerken met Bas. De WYZE website sluit perfect aan bij de uitstraling die wij zochten. Ook nu de website live staat is er nog regelmatig contact met Bas om te checken hoe het gaat en waar nodig iets aan te passen.

Mike Vink WYZE
Bas Martens

Bas Martens

Freelance webdesigner & WordPress specialist


Je zoekt een webdesigner die een uniek website ontwerp voor je maakt? Ik ontwerp websites voor eindklanten en bureau’s en ontwikkel tevens snelle WordPress websites op basis van dit ontwerp. Neem contact met me op!

Als freelance webdesigner en WordPress specialist vertel ik graag wat ik kan betekenen in het behalen van jouw online succes!

Direct contact