Website ontwerp

Website ontwerp


Webdesign of website ontwerp heeft betrekking op de vormgeving van je website en is een belangrijk onderdeel van de online marketing strategie. Een website is het visitekaartje van je organisatie. De eerste indruk van je website bepaald of een bezoeker doorklikt en besluit om bijvoorbeeld contact op te nemen of een product aanschaft. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van website ontwerp weet ik als geen ander waar een webdesign aan moet voldoen om bezoekers om te zetten in klanten.

Offerte aanvragen?

Websites die ik ontworpen heb


Hieronder een overzicht van websites die ik ontworpen heb in opdracht van zowel eindklanten als internetbureau’s en reclamebureau’s.

Website Ontwerp Bungalowparkoverzicht.nl
BPO Website ontwerp
WordPress Website WYZE
WYZE Website ontwerp / WordPress website
Website Ontwerp Ruby Talent
Ruby Talent Website ontwerp
WordPress Website Vacatures Curacao
Vacatures Curacao Website ontwerp / WordPress website
Website Ontwerp De Leidsehout
De Leidsehout Website ontwerp
Website Ontwerp Proudly
Proudly Website ontwerp
Website Ontwerp TK Vastgoed
TK Vastgoed Website ontwerp
Website Ontwerp HEAVY
Heavy Website ontwerp
Meer projecten

Opdrachtgevers


Wat andere zeggen...


Bas heeft met zijn zeer ruime kennis en ervaring drie WordPress websites voor mij ontworpen en gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Hij weet wensen snel te vertalen naar een mooi eindresultaat. Naast zijn ontwerpvaardigheden heeft hij ook erg veel technische kennis van WordPress en SEO en is hij volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarnaast is het erg prettig om met Bas samen te werken.

Roland Ceelen Roland Ceelen
Bas Martens

Bas Martens

Freelance webdesigner & WordPress specialist


Je zoekt een webdesigner die een uniek website ontwerp voor je maakt? Ik ontwerp websites voor eindklanten en bureau’s en ontwikkel tevens snelle WordPress websites op basis van dit ontwerp. Neem contact met me op!

Als freelance webdesigner en WordPress specialist vertel ik graag wat ik kan betekenen in het behalen van jouw online succes!

Direct contact