WordPress Onderhoud

WordPress Website Onderhoud


Het goed onderhouden van je website is belangrijk en noodzakelijk. Het draagt bij aan optimale functionaliteit en veiligheid van je website. Men verwaarloost WordPress website onderhoud vaak door gebrek aan tijd of doordat er simpelweg te weinig kennis is. Ik help jou graag met het WordPress onderhoud in de vorm van een WordPress onderhoudscontract.

Offerte aanvragen?

Voorkom dat je WordPress website gehackt wordt, besteedt WordPress onderhoud daarom uit!


Heb je een WordPress website laten maken of heb je er zelf eentje gemaakt, dan weet je dat WordPress meldingen geeft op het moment dat er updates zijn. Negeer deze updates niet! Ze zijn noodzakelijk om de veiligheid van je website te waarborgen. Hackers maken helaas maar al te vaak gebruik van lekken in WordPress, templates en plugins om websites over te nemen voor malafide praktijken.

Evenzo belangrijk als de updates, is het regelmatig uitvoeren van back-ups. Wanneer je geen back-up hebt in het geval van een gehackte WordPress website, dan gaat dit onnodig geld kosten. Je moet je website opnieuw maken of in ieder geval delen hiervan. Als jij je WordPress onderhoud aan me uitbesteedt, dan heb je hier geen zorgen over!

Waarom WordPress updaten?


Het up-to-date houden van je WordPress website kost best wel wat tijd, energie en wellicht zorgen. Sla je WordPress updates over of voer je ze niet correct uit, dan kunnen er storingen optreden en loop je een serieus risico om gehacked wordt. Het gaat onnodig veel kosten met zich mee brengen om dit te herstellen. Overweeg daarom het WordPress onderhoud uit te besteden! Voor mij is het dagelijks werk en voor jou scheelt het tijd en zorgen. Hieronder een overzicht van werkzaamheden die binnen een WordPress onderhoudscontract vallen.

WordPress updates

WordPress bijwerken naar de meest recente WordPress versie is belangrijk voor een goede werking van WordPress en het voorkomen van hacks.

WordPress thema updates

Ook je WordPress template zal door mij ge-update worden indien een update noodzakelijk is. Hierdoor is je WordPress website veilig en snel!

WordPress plugin updates

Ik update je WordPress plugins naar de laatste stabiele versie. Dit is belangrijk om je website stabiel en veilig te laten functioneren.

Wordpress Backup

Ik maak dagelijks, wekelijks of maandelijks Back-ups van je WordPress website en database, zodat je altijd een reservekopie van je website hebt.

Opdrachtgevers


Wat andere zeggen...


Zeer prettig samenwerken met Bas. De WYZE website sluit perfect aan bij de uitstraling die wij zochten. Ook nu de website live staat is er nog regelmatig contact met Bas om te checken hoe het gaat en waar nodig iets aan te passen.

Mike Vink WYZE
Bas Martens

Bas Martens

Freelance webdesigner & WordPress specialist


WordPress website onderhoud is heel belangrijk. Ik bied een onderhoudsabonnement aan voor je WordPress- en/of Woocommerce website. Neem contact met me op voor meer informatie!

Als freelance webdesigner en WordPress specialist vertel ik graag wat ik kan betekenen in het behalen van jouw online succes!

Direct contact