WordPress website onderhoud


Het goed onderhouden van je website is belangrijk en noodzakelijk. Het draagt bij aan optimale functionaliteit en veiligheid van je website. WordPress website onderhoud wordt vaak verwaarloosd door gebrek aan tijd of doordat men simpelweg niet weet hoe WordPress website onderhouden moet worden. Ik help jou graag met het WordPress onderhoud in de vorm van een WordPress onderhoudscontract.

Offerte aanvragen?

Enkele opdrachtgevers


Wat andere zeggen...


Wij werken als Online Marketingbureau al meer dan 4 jaar met Bas samen. Hij heeft al voor meer dan 30 projecten het design voor ons gedaan. Of het nou gaat om een webdesign, een WordPress website of een logo ontwerp. Hij levert altijd topkwaliteit en onze klanten zijn ook altijd enthousiast. Ik kan Bas van harte aanbevelen en hoop nog jaren met hem te mogen werken.

Maarten Vermeulen Pingwin
Bas Martens

Bas Martens

Freelance webdesigner & WordPress specialist


WordPress website onderhoud is heel belangrijk. Ik bied een onderhoudsabonnement aan voor je WordPress- en/of Woocommerce website. Neem contact met me op voor meer informatie!

Als freelance webdesigner en WordPress specialist vertel ik graag wat ik kan betekenen in het behalen van jouw online succes!

Direct contact