WordPress website ontwikkeling

WordPress website ontwikkeling


Met veel passie en gedrevenheid op het gebied van WordPress website ontwikkeling en online marketing, ontwerp en bouw ik al meer dan 15 jaar WordPress websites die ertoe doen. Dit houdt in dat ik een hoge standaard hanteer en websites ontwikkel met snelle laadtijden en die zoekmachine geoptimaliseerd zijn. Daarnaast is WordPress webdesign voor het grootste gedeelte gericht is op conversie en daarmee jouw online succes!

Offerte aanvragen?

Succesvolle WordPress website laten maken


Wil je een professionele website laten maken? Is jouw website of webshop verouderd en aan vernieuwing toe? Blijft jouw gehoopte en/of verwachte online succes uit? Ben jij net gestart met je eigen onderneming en is een responsive website de volgende logische stap? Je hebt me gevonden en daar ben ik blij mee!

Waarom een WordPress website?


WordPress is verreweg het meest gebruikte CMS ter wereld. Een WordPress site is snel en eenvoudig te onderhouden zonder dat daar technische kennis voor noodzakelijk is. Wereldwijd is een grote groep ontwikkelaars voortdurend bezig met het optimaliseren en verbeteren van WordPress. Hierdoor brengt WordPress in de basis enorm veel functionaliteiten met zich mee, die noodzakelijk zijn voor een goed functionerende website.

WordPress website voorbeelden


Hieronder een aantal WordPress websites waaraan ik met heel veel plezier mijn bijdrage heb mogen leveren. Stuk voor stuk projecten waar ik trots op ben! Wil je meer van m’n werk zien, bekijk dan mijn portfolio.

WordPress Website Cryptodomein
Cryptodomein Website ontwerp / WordPress website
WordPress Website Fotocollage.nl
Fotocollage Website ontwerp / WordPress website
WordPress Website Vacatures Curacao
Vacatures Curacao Website ontwerp / WordPress website
WordPress Website WYZE
WYZE Website ontwerp / WordPress website
Meer projecten

Waarom zou je een WordPress website door mij laten maken?


“Samen mooie dingen maken” is mijn motto! Ik zet graag mijn ervaring en kennis in om WordPress websites te ontwerpen- en ontwikkelen waar jij wat aan hebt en waar je direct mee aan de slag kunt. Een website die voor je werkt en bijdraagt aan online groei van je onderneming of start-up.

Naast websites ontwerpen en WordPress websites ontwikkelen, kun je tevens bij me terecht voor WordPress hulp, WordPress onderhoud, WordPress training, WordPress coaching, SEO en logo- en huisstijl ontwerp. Dit doe ik al meer dan 15 jaar zowel op afstand als op locatie.

Ik bouw graag aan langdurige relaties met mijn opdrachtgevers, waarbij mijn plezier, enthousiasme en passie voor online marketing optimaal zullen worden ingezet!

Waarom Bas Martens?

  • De basis is passie & plezier!
  • 15+ jaar WordPress ervaring
  • Ik ben slagvaardig en flexibel
  • Ik ben pro-actief en betrokken
  • Service gericht
  • Overtuigend portfolio
  • Groot, divers en professioneel netwerk

Opdrachtgevers


Wat andere zeggen...


Wij werken als Online Marketingbureau al meer dan 4 jaar met Bas samen. Hij heeft al voor meer dan 30 projecten het design voor ons gedaan. Of het nou gaat om een webdesign, een WordPress website of een logo ontwerp. Hij levert altijd topkwaliteit en onze klanten zijn ook altijd enthousiast. Ik kan Bas van harte aanbevelen en hoop nog jaren met hem te mogen werken.

Maarten Vermeulen Pingwin
Bas Martens

Bas Martens

Freelance webdesigner & WordPress specialist


Een WordPress website laten ontwerpen en bouwen met jouw online doelen als uitgangspositie? Neem direct contact met mij op en we gaan samen mooie dingen maken!

Als freelance webdesigner en WordPress specialist vertel ik graag wat ik kan betekenen in het behalen van jouw online succes!

Direct contact