WordPress website optimalisatie

WordPress Website Optimalisatie


De laadtijd van je WordPress website is belangrijk voor het gebruikersgemak van je bezoekers en de vindbaarheid in Google. Een snelle WordPress website beter geïndexeerd in de zoekmachines! Een trage WordPress site daarentegen, kan ervoor zorgen dat bezoekers je website vroegtijdig verlaten en daarmee verlies je wellicht omzet. Je WordPress website optimaliseren is dus belangrijk. Ik kan je WordPress sneller maken!

Offerte aanvragen?

Waarom is je WordPress website traag?


Het gebruik van WordPress heeft veel voordelen. Vrijwel iedereen kan met dit CMS werken en WordPress wordt initieel erg goed opgepikt door de zoekmachines. Daarnaast is aan een WordPress website vrij eenvoudig nieuwe functionaliteit toe te voegen door middel van het installeren van WordPress Plugins.

Er zijn ook nadelen die aan WordPress hangen. Premium WordPress templates zijn vaak onnodig complex waardoor ze traag laden. Ook het gebruik van extra plugins zorgt ervoor dat je WordPress website traag wordt. Er moeten teveel verschillende stylesheets (CSS) en javascript bestanden worden ingeladen wat een negatief effect heeft op de laadsnelheid van je website.

Je bent er inmiddels wel achter dat je website sneller maken belangrijk is. Maar waar zit het probleem nu precies en hoe moeilijk is het op te lossen. Laat mij je WordPress website snelheid testen.

Opdrachtgevers


Wat andere zeggen...


Wij werken als Online Marketingbureau al meer dan 4 jaar met Bas samen. Hij heeft al voor meer dan 30 projecten het design voor ons gedaan. Of het nou gaat om een webdesign, een WordPress website of een logo ontwerp. Hij levert altijd topkwaliteit en onze klanten zijn ook altijd enthousiast. Ik kan Bas van harte aanbevelen en hoop nog jaren met hem te mogen werken.

Maarten Vermeulen Pingwin
Bas Martens

Bas Martens

Freelance webdesigner & WordPress specialist


WordPress website optimalisatie bij tegenvallende bezoekersaantallen? Snelle WordPress websites dragen bij aan vindbaarheid in zoekmachines. Neem contact op voor meer info over WordPress optimalisatie.

Als freelance webdesigner en WordPress specialist vertel ik graag wat ik kan betekenen in het behalen van jouw online succes!

Direct contact