WordPress Tools

Welke online tools doen er toe? Op deze pagina vind je online website tools en diensten die ik inzet voor eigen projecten en voor mijn klanten. Uitsluitend WordPress plugins, WordPress thema’s, WordPress pagebuilders en diensten van bedrijven waar ik achter sta en die ik met overtuiging adviseer aan mijn klanten en bezoekers van mijn website.

Offerte aanvragen?

Als je onderstaand formulier zo zorgvuldig mogelijk invult, zal ik heel snel contact met je opnemen! Bedankt voor zover!

Astra

Astra Pro

Zoals ze zelf zeggen, de meest populaire WordPress theme allertijden! Ik moet bekennen dat het wel één van de meest uitgebreide WordPress templates is, die ik gebruikt heb. Ik zet Astra Pro in voor diverse websites voor opdrachtgevers maar ook voor eigen projecten.

Divi Elegant Themes

Divi

Divi van Elegant Themes is eigenlijk zowel een WordPress template als een page builder met enorm veel functionaliteiten. Ik heb hier jaren mee gewerkt en veel van mijn eigen websites mee ontwikkeld. Zodra je Divi hebt aangeschaft, zul je versteld staan van het gebruikersgemak, de Divi builder en de grote hoeveelheid functionaliteiten en marketing tools (Bloom & Monarch). Hoewel ik tegenwoordig bij voorkeur werkt met Elementor, kan ik Divi zeer zeker aanbevelen.

Dynamic Content for Elementor - Addons

Dynamic Content for Elementor

Dynamic Content for Elementor of ook wel Dynamic.ooo genoemd is een zeer krachtige WordPress plugin en een waardevolle toevoeging voor Elementor Pro met fantastische widgets en addons.

Elementor Themebuilder

Elementor Pro

Elementor is een plugin die te gebruiken is met vrijwel iedere WordPress template en inmiddels met meer dan 5 miljoen gebruikers, de meest gebruikte drag and drop website builder van 2022. Met de gratis versie heb je beschikking over een breed scala aan functies en widgets maar met Elementor Pro bouw je in no-time zelfs een professionele WordPress template, inclusief header, footer, berichtenpagina’s en zoekresultaten.

SEranking

SE Ranking

Ik werk al geruime tijd met SE Ranking, een compleet SEO platvorm voor ondernemers, mkb-ers en marketingbureaus. Het platvorm geeft je toegang tot diverse tools ter verbetering van de vindbaarheid van je WordPress website. Van zoekwoorden positie tracking, on-page SEO controle en backlink controle tot zoekwoord suggesties en monitoring.

WP Mail SMTP

WP Mail SMTP

Heb je een contactformulier in je WordPress website? Standaard wordt er op de achtergrond gebruik gemaakt van PHP mail om e-mails te kunnen versturen. Echter belanden deze e-mails maar al te vaak in de spambox. Wanneer je gebruik maakt van WP Mail SMTP (zowel gratis als betaalde versie) kun je deze mails laten versturen via de SMTP-server van je hostingomgeving of via bijvoorbeeld de SMTP server van Google of Microsoft.

Referenties
Opdrachtgevers
Ntriga Agency
Hamaka
Eethaven
Schaal 1:1
nr23
Proudly
Als freelance webdesigner en WordPress specialist help ik je graag met ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van je WordPress website