WordPress website onderhoud

WordPress onderhoud

WordPress onderhoud is noodzakelijk voor een goede werking van je website. Vaak schiet het WordPress website onderhoud erbij in door tijdgebrek. Hierdoor loopt je het risico gehackt te worden. Ook kunnen er conflicten en fouten ontstaan in bepaalde WordPress plugins of WordPress zelf. Het gevolg kan zijn dat je website offline is en dit wil je voorkomen! Je kunt daarom je wordpress website laten onderhouden in de vorm van een WordPress onderhoudscontract.

WordPress website up-to-date

Maandelijks updates uitvoeren


Het up-to-date houden van je website, in de vorm van maandelijkse updates, is belangrijk! Verzuim je dit, dan loop je een groot risico om gehackt te worden. Je hebt een website en daar komt je business uit voort. Je website offline, zou een ramp zijn. Dan zul je hier dus extra aandacht aan moeten besteden. Updaten dus! Echter kost actief WordPress onderhoud jou tijd, enige vorm van WordPress kennis en discipline. Ik help je er graag mee, zodat je hier zelf niet meer naar om hoeft te kijken. Dus geen risico’s meer! Maandelijkse updates uitgevoerd, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken.

WordPress updaten om niet gehackt te worden

Geen back-up, eigen schuld!

Kun je dat zeggen?


Nee, ik vind van niet! Je bent er gewoon niet zo mee bezig geweest. Alles verliep immers prima! De meeste van ons maken pas actief backups nadat het een keer helemaal mis is gegaan! Je WordPress website overhoop doordat je een fout hebt gemaakt of omdat je WordPress website is gehackt? De paniek breekt uit als je erachter komt dat er geen WordPress backup is gemaakt. Zonder technische kennis lijkt het vrijwel onmogelijk om het te herstellen. Toch fijn als je dan een WordPress backup hebt. Laat het WordPress onderhoud door mij uitvoeren! Dan zorg ik ervoor dat je altijd een backup beschikbaar is.

Voorkom een WordPress hack

WordPress onderhoud uitbesteden?


Heb je een WordPress website laten maken of heb je er zelf eentje gemaakt, dan weet je dat WordPress meldingen geeft op het moment dat er updates zijn. Negeer deze updates niet! Ze zijn noodzakelijk om de veiligheid van je website te waarborgen. Hackers maken helaas maar al te vaak gebruik van lekken in WordPress, templates en plugins om websites over te nemen voor malafide praktijken.

Altijd een recente back-up


Evenzo belangrijk als de updates, is het regelmatig uitvoeren van een WordPress back-up. Wanneer je geen back-up hebt in het geval van bijvoorbeeld een gehackte WordPress website, dan gaat dit onnodig veel geld kosten om het op te lossen. Je zult je website opnieuw moeten maken of in ieder geval delen hiervan. Als jij het technisch onderhoud van je WordPress website aan me uit besteedt, dan hoef je je hier geen zorgen meer over te maken!

WordPress onderhoud uitbesteden?

Zorgeloos ondernemen is toch wat je wil?


Sla jij WordPress updates over of voer je ze niet correct uit, dan kunnen er storingen optreden en loop je een grote risico’s. Het gaat je onnodig veel kosten om je WordPress website te herstellen. Overweeg daarom het onderhoud aan je website uit te besteden! Voor mij is het dagelijks werk en voor jou scheelt het tijd en zorgen. Hieronder een overzicht van werkzaamheden die binnen een WordPress onderhoudscontract vallen.

WordPress updates

WordPress bijwerken naar de meest recente WordPress versie is belangrijk voor een goede werking van WordPress en het voorkomen van hacks.

WordPress thema updates

Ook je WordPress template zal door mij ge-update worden indien een update noodzakelijk is. Hierdoor is je WordPress website veilig en snel!

WordPress plugin updates

Ik update je WordPress plugins naar de laatste stabiele versie. Dit is belangrijk om je website stabiel en veilig te laten functioneren.

Wordpress Backup

Ik maak dagelijks, wekelijks of maandelijks Back-ups van je WordPress website en database, zodat je altijd een reservekopie van je website hebt.

Veelgestelde vragen over WordPress onderhoud

Wat houdt WordPress onderhoud precies in?

Indien je een WordPress onderhoudscontract hebt afgesloten zullen alle WordPress updates, plugin updates, back-ups, monitoring, rapportage en beveiliging uitgevoerd in een frequentie die past bij het gekozen onderhoudsabonnement. Je hoeft dan zelf niks meer te doen om je WordPress up-to-date te houden.

Wat is het voordeel van een onderhoudscontract?

Het is van groot belang dat je website up-to-date is. Ik help je daar graag bij! Het grootste voordeel van een onderhoudsabonnement is dat je zelf geen omkijken hebt naar bijvoorbeeld het updaten van WordPress en de geïnstalleerde plugins. Ook qua WordPress beveiliging hoef je zelf helemaal niks te doen. Het onderhoud van je WordPress website uitbesteden zal je tijd besparen en wellicht ook zorgen. Daarnaast wordt er door mij direct gereageerd op het moment dat er problemen zijn met je website en los ik de problemen direct op.

Is website onderhoud inclusief hosting?

Mocht je al een hostingprovider hebben gevonden dan kun je nog steeds bij mij terecht voor het onderhouden van je website. Wellicht heb je al een provider waar je heel erg tevreden over bent of beschik je over een beperkt budget. Je bent helemaal vrij in welke hostingprovider je kiest. Ik bied mijn onderhoudscontracten aan inclusief- en exclusief webhosting.

Offerte aanvragen

voor onderhoud van WordPress

Vul onderstaande gegevens en vraag daarmee vrijblijvend een offerte aan voor het maandelijks onderhoud van je WordPress website.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Als freelance webdesigner en WordPress specialist help ik je graag met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van je WordPress website
Informeer mij direct