WordPress website optimalisatie

WordPress optimaliseren

De laadtijd van je WordPress website is belangrijk voor het gebruikersgemak van je bezoekers en de vindbaarheid in Google. Een snelle WordPress website beter geïndexeerd in de zoekmachines! Een trage WordPress site daarentegen, kan ervoor zorgen dat bezoekers je website vroegtijdig verlaten en daarmee verlies je wellicht omzet. Je WordPress website optimaliseren is dus belangrijk. Ik kan je WordPress sneller maken!

Waarom is je WordPress website traag?

Het gebruik van WordPress heeft veel voordelen. Vrijwel iedereen kan met dit CMS werken en WordPress wordt initieel erg goed opgepikt door de zoekmachines. Daarnaast is aan een WordPress website vrij eenvoudig nieuwe functionaliteit toe te voegen door middel van het installeren van WordPress Plugins.

Er zijn ook nadelen die aan WordPress hangen. Premium WordPress templates zijn vaak onnodig complex waardoor ze traag laden. Ook het gebruik van extra plugins zorgt ervoor dat je WordPress website traag wordt. Er moeten teveel verschillende stylesheets (CSS) en javascript bestanden worden ingeladen wat een negatief effect heeft op de laadsnelheid van je website.

Je bent er inmiddels wel achter dat je website sneller maken belangrijk is. Maar waar zit het probleem nu precies en hoe moeilijk is het op te lossen. Laat mij je WordPress website snelheid testen.

Referenties

Alle projecten die ik samen met Bas heb gedaan zijn stuk voor stuk zeer goed verlopen. Correcte afspraken, afgesproken timings worden behaald, Bas denkt mee met het project en voert niet zomaar uit, …Aanrader!

Stephan Demeulenaere.
Ntriga.Agency

Bas heeft met zijn zeer ruime kennis en ervaring drie WordPress websites voor mij ontworpen en gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Hij weet wensen snel te vertalen naar een mooi eindresultaat. Naast zijn ontwerpvaardigheden heeft hij ook erg veel technische kennis van WordPress en SEO en is hij volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarnaast is het erg prettig om met Bas samen te werken.

Roland Ceelen.
Roland Ceelen

Opdrachtgevers

Als freelance webdesigner en WordPress specialist help ik je graag met ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van je WordPress website
Informeer mij direct
Offerte aanvragen
WordPress optimalisatie

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte voor het optimaliseren van je Wordpress website?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.