WordPress diensten


Neem contact met mij op

Ik noem het liever website ontwerp. Heb of ben je een bureau? Met regelmaat ontwerp ik websites waarbij ik de techniek niet voor mijn rekening neem.

Lees meer

Met heel veel passie, bouw ik al meer dan 15 jaar, succesvolle, cross browser en responsive WordPress websites en webshops voor bureau's en eindklanten.

Lees meer

Het op tijd updaten van een WordPress website en gebruikte WordPress plugins, is van belang om een goede werking van jouw website te kunnen waarborgen.

Lees meer

Werkt WordPress niet meer na een update? Is je WordPress website gehackt? Ik bied hulp en zorg dat jouw WordPress website snel weer online is!

Lees meer

Wat mijn klanten zeggen


Wij werken als Online Marketingbureau al meer dan 4 jaar met Bas samen. Hij heeft al voor meer dan 30 projecten het design voor ons gedaan. Of het nou gaat om een webdesign, een WordPress website of een logo ontwerp. Hij levert altijd topkwaliteit en onze klanten zijn ook altijd enthousiast. Ik kan Bas van harte aanbevelen en hoop nog jaren met hem te mogen werken.

Maarten Vermeulen.

Met plezier gewerkt voor


Bas Martens

Bas Martens

Freelance webdesigner & WordPress specialist


Een WordPress website laten ontwerpen en bouwen met jouw doelen als uitgangspositie? Neem direct contact met mij op!

Als freelance webdesigner en WordPress specialist vertel ik graag wat ik kan betekenen in het behalen van jouw online succes!
Direct contact