WordPress hulp

WordPress hulp

WordPress hulp nodig? Kom je er zelf niet uit en kun je wel wat hulp bij WordPress gebruiken? Wil je WordPress installeren en loop je direct vast? Probeer je een WordPress plugin te installeren? Heb je hulp nodig bij het verhuizing van een WordPress website? Is je site gehackt en wil je snel weer online maar ontbreekt het je aan kennis? Zomaar een aantal situaties waarin ik je kan helpen met WordPress ondersteuning op afstand.

WordPress hulp en ondersteuning

Met een strippenkaart!


Je WordPress website is altijd in ontwikkeling. Je bent er druk mee en je kunt heel veel zelf. Echter kost het je altijd veel meer tijd dan dat je eigenlijk hebt. Sommige zaken lijken op het eerste oog makkelijk maar je moet telkens weer een hele hoop uitzoeken. Dit leidt dan weer tot frustratie en ergernis. Is dit herkenbaar? Ik bied prepaid WordPress hulp en ondersteuning aan waarbij gebruik gemaakt wordt van een strippenkaart. Je koopt vooraf uren in, tegen gereduceerd tarief en de tijd wordt per kwartier afgeboekt. Je kunt mij als WordPress specialist vervolgens inschakelen mocht je wordpress ondersteuning nodig hebben.

Hulp nodig bij installeren WordPress?


WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem maar de WordPress installatie en implementatie (inrichten) kan nog best lastig zijn. Helemaal als je WordPress handmatig moet installeren en weinig kennis van WordPress hebt. Ook het inrichten en instellen van WordPress na installatie kan een tijdrovend klusje zijn. Ik kan je helpen met WordPress installeren en het instellen van je website!

Kosten WordPress strippenkaart

WordPress hulp met een strippenkaart vanaf €350,-


 

5 uur
€70,- per uur
€350,-
 • Gebruik dit tegoed van 5 uur voor al je WordPress vragen & werkzaamheden.
 • WordPress advies en werkzaamheden worden per kwartier afgeboekt.
 • Deze WordPress strippenkaart is 12 maanden geldig.
10 uur
€65,- per uur
€650,-
 • Gebruik dit tegoed van 10 uur voor al je WordPress vragen & werkzaamheden.
 • WordPress advies en werkzaamheden worden per kwartier afgeboekt.
 • Deze WordPress strippenkaart is 18 maanden geldig.
 • Meest gekozen strippenkaart!
15 uur
€60,- per uur
€900,-
 • Gebruik dit tegoed van 15 uur voor al je WordPress vragen & werkzaamheden.
 • WordPress advies en werkzaamheden worden per kwartier afgeboekt.
 • Deze WordPress strippenkaart is 24 maanden geldig.

Heb je vragen?


Heb je vragen over de WordPress strippenkaart? Wil je meer of minder uren afnemen om mij in te schakelen voor diverse WordPress klusjes. Dat kan uiteraard! Neem gerust even contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Alles is mogelijk, dat is mijn motto!

Mijn klanten aan het woord

Wij werken als Online Marketingbureau al meer dan 4 jaar met Bas samen. Hij heeft al voor meer dan 30 projecten het design voor ons gedaan. Of het nou gaat om een webdesign, een WordPress website of een logo ontwerp. Hij levert altijd topkwaliteit en onze klanten zijn ook altijd enthousiast. Ik kan Bas van harte aanbevelen en hoop nog jaren met hem te mogen werken.

Maarten Vermeulen.

Veel gestelde vragen

Waar vind ik WordPress hulp?

Simpel gezegd heb je die gevonden! Maar dat is een beetje flauw… Er zijn tegenwoordig veel bedrijven en freelance wordpress specialisten die WordPress ondersteuning en hulp aanbieden. Maar hoe vind je nu serieuze en betrouwbare hulp?

Uitgebreide informatie over WordPress is online voldoende te vinden. Dus wat dat betreft is het internet je grootste helpdesk en hulpbron. Maar je hebt besloten dat je het niet meer zelf wilt doen, daarom ben je op zoek naar assistentie. Je bent op zoek naar iemand die je helpt met je WordPress website.

Ik heb ruim 17 jaar ervaring met WordPress en daarom zou ik jou heel goed kunnen ondersteunen op het gebied van WordPress. Ik verwacht veel van je vragen over WordPress te kunnen beantwoorden en ik kan je zeker van dienst zijn om je website te verbeteren. Neem eens vrijblijvend contact met me op of bel me op 06 238 216 77

Ik heb WordPress hulp nodig, hoe snel word ik geholpen?

Het antwoord op deze vraag is van een aantal factoren afhankelijk. Allereerst moet ik inschatten hoe groot het probleem met je website is. Is je website volledig offline dan zal ik je vrijwel direct helpen maar als er uitsluitend een plugin geïnstalleerd moet worden of als de WordPress snelheid verbeterd moet worden, dan worden werkzaamheden ingepland. Er wordt dus onderscheid gemaakt tussen acute WordPress hulp en werkzaamheden die je niet perse zelf wilt uitvoeren. Heb je een WordPress strippenkaart bij me afgenomen dan krijg je sowieso voorrang op degene die dit niet hebben gedaan.

Voor welke WordPress taken kun jij mij benaderen?

Ik kan veel WordPress vragen en problemen oplossen zoals je hieronder ziet. Het spreekt voor zich dat het om kleine opzichzelfstaande klusjes gaat die bij voorkeur middels een WordPress strippenkaart bijgehouden worden.

 • WordPress installatie.
 • Kleine technische aanpassingen.
 • Webdesign aanpassingen.
 • Een gehackte WordPress websites herstellen.
 • WordPress problemen oplossen.
 • Je website verhuizen naar een andere hostingprovider.
 • Veiligheid van je website controleren en indien noodzakelijk je website beveiligen.
 • SEO optimalisatie.
 • Website snelheid optimaliseren.

Uiteraard kun je ook een volledige (maatwerk) WordPress website laten maken door mij. Voor deze werkzaamheden zal een offerte gemaakt worden en deze werkzaamheden vallen buiten een strippenkaart.

Offerte aanvragen

voor wordpress hulp

Wellicht wil je een aangepaste offerte aanvragen voor WordPress hulp. Vul onderstaand formulier in om deze vrijblijvend te ontvangen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met plezier gewerkt voor

Floors Taal & Tekst
Vacatures Curacao
Designshopp
Bas Martens

Bas Martens

Ik help je met WordPress!

Mag ik je helpen met WordPress? Met inmiddels meer dan 17 jaar ervaring met WordPress kan ik vrijwel al je vragen beantwoorden en je problemen met WordPress snel oplossen! Kleine technische aanpassingen in je website laten doen, de WordPress snelheid verbeteren, of je website laten vullen met content? Ik kan meehelpen bij het succes van je website!

Als freelance webdesigner en WordPress specialist vertel ik graag wat ik kan betekenen in het behalen van jouw online succes!
Direct contact