WordPress hulp

WordPress hulp

WordPress hulp nodig? Kom je er zelf niet uit en kun je wel wat hulp bij WordPress gebruiken? Wil je WordPress installeren en loop je direct vast? Probeer je een WordPress plugin te installeren? Heb je hulp nodig bij het verhuizing van een WordPress website? Is je site gehackt en wil je snel weer online maar ontbreekt het je aan kennis? Zomaar een aantal situaties waarin ik je kan helpen met WordPress ondersteuning op afstand.

WordPress hulp en ondersteuning

Met een strippenkaart!

Je WordPress website is altijd in ontwikkeling. Je bent er druk mee en je kunt heel veel zelf. Echter kost het je altijd veel meer tijd dan dat je eigenlijk hebt. Sommige zaken lijken op het eerste oog makkelijk maar je moet telkens weer een hele hoop uitzoeken. Dit leidt dan weer tot frustratie en ergernis. Is dit herkenbaar? Ik bied prepaid WordPress hulp en ondersteuning aan waarbij gebruik gemaakt wordt van een strippenkaart. Je koopt vooraf uren in, tegen gereduceerd tarief en de tijd wordt per kwartier afgeboekt. Je kunt mij als WordPress specialist vervolgens inschakelen mocht je wordpress ondersteuning nodig hebben.

Hulp nodig bij installeren WordPress?

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem maar de WordPress installatie en implementatie (inrichten) kan nog best lastig zijn. Helemaal als je WordPress handmatig moet installeren en weinig kennis van WordPress hebt. Ook het inrichten en instellen van WordPress na installatie kan een tijdrovend klusje zijn. Ik kan je helpen met WordPress installeren en het instellen van je website!

Kosten WordPress strippenkaart

WordPress hulp met een strippenkaart vanaf €350,-

5 uur
€70,- per uur
€350,-
 • Gebruik dit tegoed van 5 uur voor al je WordPress vragen & werkzaamheden.
 • WordPress advies en werkzaamheden worden per kwartier afgeboekt.
 • Deze WordPress strippenkaart is 12 maanden geldig.
10 uur
€65,- per uur
€650,-
 • Gebruik dit tegoed van 10 uur voor al je WordPress vragen & werkzaamheden.
 • WordPress advies en werkzaamheden worden per kwartier afgeboekt.
 • Deze WordPress strippenkaart is 18 maanden geldig.
 • Meest gekozen strippenkaart!
15 uur
€60,- per uur
€900,-
 • Gebruik dit tegoed van 15 uur voor al je WordPress vragen & werkzaamheden.
 • WordPress advies en werkzaamheden worden per kwartier afgeboekt.
 • Deze WordPress strippenkaart is 24 maanden geldig.

Heb je vragen?

Heb je vragen over de WordPress strippenkaart? Wil je meer of minder uren afnemen om mij in te schakelen voor diverse WordPress klusjes. Dat kan uiteraard! Neem gerust even contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Alles is mogelijk, dat is mijn motto!

Referenties

Zeer prettig samenwerken met Bas. De WYZE website sluit perfect aan bij de uitstraling die wij zochten. Ook nu de website live staat is er nog regelmatig contact met Bas om te checken hoe het gaat en waar nodig iets aan te passen.

Mike Vink.
WYZE

Bas heeft voor mij een WordPress website ontworpen en gebouwd. Ik ben nog altijd heel erg blij met het eindresultaat! Ik heb Bas ervaren als een expert in zijn vakgebied en in die hoedanigheid heeft hij op een prettige manier meegedacht en op bepaalde momenten een adviserende rol op zich genomen. De samenwerking verliep uiterst prettig en voor een volgend project zou ik hem zeker weer inhuren!

Annette Mahler.
Vacatures Curacao

Veel gestelde vragen

WordPress hulp nodig? Hieronder vind je een overzicht van een aantal antwoorden op veelgestelde vragen. Staat het antwoord er niet tussen, neem dan gerust contact met me op.

Waar vind ik WordPress hulp?

Simpel gezegd heb je die gevonden! Maar dat is een beetje flauw… Er zijn tegenwoordig veel bedrijven en freelance wordpress specialisten die WordPress ondersteuning en hulp aanbieden. Maar hoe vind je nu serieuze en betrouwbare hulp?

Uitgebreide informatie over WordPress is online voldoende te vinden. Dus wat dat betreft is het internet je grootste helpdesk en hulpbron. Maar je hebt besloten dat je het niet meer zelf wilt doen, daarom ben je op zoek naar assistentie. Je bent op zoek naar iemand die je helpt met je WordPress website.

Ik heb ruim 17 jaar ervaring met WordPress en daarom zou ik jou heel goed kunnen ondersteunen op het gebied van WordPress. Ik verwacht veel van je vragen over WordPress te kunnen beantwoorden en ik kan je zeker van dienst zijn om je website te verbeteren. Neem eens vrijblijvend contact met me op of bel me op 06 238 216 77

Ik heb WordPress hulp nodig, hoe snel word ik geholpen?

Het antwoord op deze vraag is van een aantal factoren afhankelijk. Allereerst moet ik inschatten hoe groot het probleem met je website is. Is je website volledig offline dan zal ik je vrijwel direct helpen maar als er uitsluitend een plugin geïnstalleerd moet worden of als de WordPress snelheid verbeterd moet worden, dan worden werkzaamheden ingepland. Er wordt dus onderscheid gemaakt tussen acute WordPress hulp en werkzaamheden die je niet perse zelf wilt uitvoeren. Heb je een WordPress strippenkaart bij me afgenomen dan krijg je sowieso voorrang op degene die dit niet hebben gedaan.

Voor welke WordPress taken kun jij mij benaderen?

Ik kan veel WordPress vragen en problemen oplossen zoals je hieronder ziet. Het spreekt voor zich dat het om kleine opzichzelfstaande klusjes gaat die bij voorkeur middels een WordPress strippenkaart bijgehouden worden.

 • WordPress installatie.
 • Kleine technische aanpassingen.
 • Webdesign aanpassingen.
 • Een gehackte WordPress websites herstellen.
 • WordPress problemen oplossen.
 • Je website verhuizen naar een andere hostingprovider.
 • Veiligheid van je website controleren en indien noodzakelijk je website beveiligen.
 • SEO optimalisatie.
 • Website snelheid optimaliseren.

Uiteraard kun je ook een volledige (maatwerk) WordPress website laten maken door mij. Voor deze werkzaamheden zal een offerte gemaakt worden en deze werkzaamheden vallen buiten een strippenkaart.

Opdrachtgevers

ByLaleh Diamonds
Als freelance webdesigner en WordPress specialist help ik je graag met ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van je WordPress website
Informeer mij direct
Offerte aanvragen
WordPress hulp

Vul onderstaande gegevens in om een vrijblijvende offerte te ontvangen voor WordPress hulp in de vorm van een strippenkaart.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.