WordPress hulp

Jij kunt vast wat WordPress hulp gebruiken… Vermoedelijk de reden dat je op mijn website terecht bent gekomen. Heb jij een website en snel WordPress ondersteuning nodig? Heb je moeite met installeren van WordPress of het updaten van een WordPress template of WordPress zelf? Wil je de uitstraling van je website aanpassen en lukt dit niet helemaal? Ik kan je helpen!

Strippenkaart aanvragen

Vul onderstaande gegevens in, selecteer de gewenste WordPress strippenkaart en druk op aanvragen.

WordPress hulp - Bas Martens

WordPress hulp van een echte specialist

Een WordPress website is altijd in ontwikkeling en eigenlijk nooit helemaal af. Van kleine tekstuele aanpassingen tot grotere veranderingen en nieuwe functionaliteiten. Je kunt er maar druk mee zijn! Deze aanpassingen zou je prima zelf kunnen uitvoeren maar het ontbreekt je aan tijd en/of inspiratie. Ben je niet helemaal overtuigd van je skills om WordPress, een gebruikte template of een plugin zelf te updaten? Kost het je veel tijd om uit te zoeken hoe WordPress, een WordPress template of een plugin precies werkt? Kostbare tijd naar mijn idee! Je hebt WordPress support nodig! Ik zet mijn ruime ervaring graag in om jou te helpen met al je WordPress vragen.

WordPress hulp gezocht?

Door bijna 20 jaar ervaring met WordPress bied ik met veel plezier, hulp bij wordpress gerelateerde problemen en wensen. WordPress kent voor mij geen geheimen meer. Hieronder een overzicht van diensten en werkzaamheden, waarmee ik je zou kunnen helpen.

WordPress Installeren

WordPress installeren kan voor sommige best wel ingewikkeld zijn. Wil je snel en veilig WordPress laten installeren? Ik zorg ervoor dat je WordPress website geïnstalleerd wordt zodat je er snel mee aan de slag kunt!

WordPress Verhuizen

Heb je een nieuwe hostingprovider en wil je jouw WordPress website daar naartoe verhuizen en kun je hulp gebruiken? Ik verhuis jouw website zonder downtime met 100% garantie dat je geen data zult verliezen.

Pagina's Aanmaken

Ik help je bij het aanmaken van bijvoorbeeld een nieuwe salespagina, landingspage, portfolio pagina of content pagina? Uiteraard zal ik rekening houden met de algehele look and feel van de website en deze doorvoeren.

Navigatie Aanpassen

De navigatie is de basis van je website. Nieuwe pagina’s geschreven en gepubliceerd en wil je deze in de hoofdnavigatie tonen? Wil je ook de stijl van je hoofdmenu en de positie hiervan, binnen de gebruikte template veranderen? Ik pas je navigatiemenu naar wens aan!

Ontwerp Aanpassingen

Je wilt de look & feel (kleuren, lettertypes, paddings en marges) van je hele website of onderdelen daarvan aanpassen? Ik ontwerp en ontwikkel al meer dan 15 jaar WordPress websites. Ik help je graag met het design van je site of aanpassingen van je CSS.

Vragen & Advies

Eerst een WordPress specialist vragen of iets wel of niet mogelijk is. Even samen sparren en/of brainstormen over bepaalde online doelstellingen, of problemen met de website waar je tegenaan loopt. We plannen een (video) call en ik help je, het zelf op te lossen!

On-page SEO Optimalisatie

Gevonden worden in Google wil iedereen! Ik ben gespecialiseerd in de on-page optimalisatie van je website, een onderdeel van seo zoekmachine optimalisatie. D.m.v. tools maak ik inzichtelijk wat er technisch en inhoudelijk verbeterd kan worden in een WordPress website om beter te scoren in de zoekmachine.

Snelheid Optimalisatie

De laadsnelheid van je website wordt steeds belangrijker. Zowel Google als je bezoekers hechten er waarde aan. Bezoekers blijven langer op je website en Google waardeert je website beter! Gebruikmakend van bepaalde plugins, verbeter ik de laadsnelheid van je website significant!

Beveiliging

Een gehackte WordPress website is de schrik van alle ondernemers. Echter kun je een hack voorkomen! Ik installeer noodzakelijk tools om je website te beveiligen en te monitoren. Onverhoopt toch gehackt? Dan wordt dit probleem direct door mij opgelost. Je website zal maar kort offline zijn!

Direct WordPress ondersteuning nodig?

Je hebt een WordPress website en je hebt direct WordPress ondersteuning nodig? Hoewel er online veel gratis WordPress hulp te vinden is, kan het makkelijk en wellicht voordeliger zijn om je WordPress vragen en problemen direct bij een WordPress expert neer te leggen. Deze expert heb je gevonden! Ik help je heel graag, snel en efficiënt! Mijn standaard uurtarief voor WordPress hulp en ondersteuning is €75,- (excl. BTW) per uur maar het is ook mogelijk om hieronder een WordPress strippenkaart aan te vragen.

WordPress strippenkaart bestellen?

WP Small

Wordpress Strippenkaart (2,5 uur)
175€70,- per uur
 • 10 strippen
 • Geldigheid: 6 maanden
 • Per kwartier afgeboekt
 • 6,7% korting op uurtarief

WP Medium

WORDPRESS STRIPPENKAART (5 UUR)
325€65,- per uur
 • 20 strippen
 • Geldigheid: 12 maanden
 • Per kwartier afgeboekt
 • 13,3% korting op uurtarief

WP Large

WORDPRESS STRIPPENKAART (10 UUR)
600€60,- per uur
 • 40 strippen
 • Geldigheid: 18 maanden
 • Per kwartier afgeboekt
 • 20% korting op uurtarief

Vragen over WordPress hulp

Hieronder een overzicht van veelgestelde vragen over wordpress support die mij regelmatig gesteld worden. Vragen over WordPress hulp waar jij wellicht ook iets aan hebt. Heb je een vraag die er niet bij staat of waar deze pagina geen antwoord op geeft? Neem contact met mij op via het contactformulier of stuur een Whatsapp berichtje!

Simpel gezegd heb je die gevonden! Maar dat is een beetje flauw… Er zijn tegenwoordig veel internetbureau’s en freelancers die WordPress ondersteuning en hulp aanbieden. Maar hoe vind je nu serieuze en betrouwbare hulp?

Uitgebreide informatie over WordPress is online voldoende te vinden. Dus wat dat betreft is het web je grootste helpdesk en hulpbron. Maar je hebt besloten dat je het niet meer zelf wilt doen, daarom ben je op zoek naar assistentie. Je bent op zoek naar iemand die je helpt met je WordPress website.

Ik heb bijna 20 jaar ervaring met WordPress en daarom zou ik je heel goed kunnen ondersteunen op het gebied van WordPress. Ik verwacht veel van je vragen over WordPress te kunnen beantwoorden en ik kan je zeker van dienst zijn om je website aan te passen en te verbeteren. Neem anders eens vrijblijvend contact met me op of bel me op 06 238 216 77

Het antwoord op deze vraag is van een aantal factoren afhankelijk. Allereerst moet ik inschatten hoe groot het probleem met je website is. Is je website volledig offline dan zal ik je vrijwel direct helpen maar als er uitsluitend een plugin geïnstalleerd moet worden of als de WordPress snelheid verbeterd moet worden, dan worden werkzaamheden ingepland. Er wordt dus onderscheid gemaakt tussen acute WordPress hulp en werkzaamheden die je niet perse zelf wilt uitvoeren. Heb je een WordPress strippenkaart bij me afgenomen dan krijg je sowieso voorrang op degene die dit niet hebben gedaan.

Ik kan veel WordPress vragen en problemen oplossen zoals je hieronder ziet. Het spreekt voor zich dat het om kleine opzichzelfstaande klusjes gaat die bij voorkeur middels een WordPress strippenkaart bijgehouden worden.

 • Vragen & Advies
 • WordPress installatie en updates.
 • Kleine technische aanpassingen.
 • Ontwerp aanpassingen.
 • Een gehackte WordPress websites herstellen.
 • WordPress problemen oplossen.
 • Je website verhuizen naar een andere hostingprovider.
 • Veiligheid van je website controleren en indien noodzakelijk je website beveiligen.
 • SEO optimalisatie.
 • Website snelheid optimaliseren.

Uiteraard kun je ook door mij een volledige WordPress website laten maken.

Jazeker! Naast WordPress support bied ik WooCommerce ondersteuning aan. Heb je een WooCommerce webshop en loop je tegen bepaalde problemen aan of heb je vragen over WooCommerce? Ik help je met WooCommerce uitleg, WooCommerce instellen en finetunen en uiteraard het oplossen van WooCommerce problemen.

Referenties

Opdrachtgevers
Designshopp
Vengo!
CTRL+
Floors taal en tekst
Hamaka
Nextlead
Als freelance webdesigner en WordPress specialist help ik je graag met ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van je WordPress website