WordPress wedesign

WordPress webdesign


WordPress webdesign ofwel website ontwerp heeft betrekking op de vormgeving van je website. Het is de eerste stap die gezet wordt in de realisatie van een WordPress website. Met een perfect website ontwerp straal je uit waar je onderneming of organisatie voor staat en bereik je sneller je doelgroep. Heb je al een huisstijl en wil je een wordpress site die aansluit bij de visuele identiteit van je bedrijf? Als freelance webdesigner heb ik ruim 17 jaar ervaring op het gebied van webdesign.

Een klant aan het woord


Bas heeft voor mij een WordPress website ontworpen en gebouwd. Ik ben nog altijd heel erg blij met het eindresultaat! Ik heb Bas ervaren als een expert in zijn vakgebied en in die hoedanigheid heeft hij op een prettige manier meegedacht en op bepaalde momenten een adviserende rol op zich genomen. De samenwerking verliep uiterst prettig en voor een volgend project zou ik hem zeker weer inhuren!

Annette Mahler.

WordPress webdesign voorbeelden


Hieronder een aantal WordPress voorbeelden waar ik als wordpress webdesigner trots op ben! WordPress websites waarvan ik het wordpress ontwerp heb mogen maken in opdracht van eindklanten, internetbureau’s en reclamebureau’s.

Offerte aanvragen

voor WordPress website ontwerp

Om geheel vrijblijvend een WordPress webdesign offerte te ontvangen, zul je onderstaande gegevens even in moeten vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met plezier gewerkt voor


Bas Martens

Bas Martens

Freelance wordpress webdesigner


Op zoek naar een WordPress website designer die een onderscheidend WordPress webdesign kan maken? Ik ben al meer dan 17 jaar bedreven in WordPress websites design voor bedrijven en organisatie maar ook voor reclame- en internetbureaus. Geïnteresseerd in mijn webdesign diensten en wil je een WordPress website laten ontwerpen door mij? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

Als freelance webdesigner en WordPress specialist vertel ik graag wat ik kan betekenen in het behalen van jouw online succes!
Direct contact