WordPress wedesign

WordPress webdesign

WordPress webdesign ofwel website ontwerp heeft betrekking op de vormgeving van je website. Het is de eerste stap die gezet wordt in de realisatie van een WordPress website. Met een perfect website ontwerp straal je uit waar je onderneming of organisatie voor staat en bereik je sneller je doelgroep. Heb je al een huisstijl en wil je een wordpress site die aansluit bij de visuele identiteit van je bedrijf? Als freelance webdesigner heb ik ruim 17 jaar ervaring op het gebied van webdesign.

Referenties

Wij werken als Online Marketingbureau al meer dan 4 jaar met Bas samen. Hij heeft al voor meer dan 30 projecten het design voor ons gedaan. Of het nou gaat om een webdesign, een WordPress website of een logo ontwerp. Hij levert altijd topkwaliteit en onze klanten zijn ook altijd enthousiast. Ik kan Bas van harte aanbevelen en hoop nog jaren met hem te mogen werken.

Maarten Vermeulen.
Pingwin

Zeer prettig samenwerken met Bas. De WYZE website sluit perfect aan bij de uitstraling die wij zochten. Ook nu de website live staat is er nog regelmatig contact met Bas om te checken hoe het gaat en waar nodig iets aan te passen.

Mike Vink.
WYZE

WordPress webdesign voorbeelden

Hieronder een aantal WordPress voorbeelden waar ik als wordpress webdesigner trots op ben! WordPress websites waarvan ik het wordpress ontwerp heb mogen maken in opdracht van eindklanten, internetbureau’s en reclamebureau’s.

Rubytalent.nl

Ruby Talent verbind organisaties en hoogopgeleide, ervaren nearshore en offshore programmeurs. Tot 50% goedkoper dan...

Bungalowparkoverzicht.nl

Bungalowparkoverzicht.nl is een van de allergrootste websites in de bungalow- en vakantiepark branche. Er is...

Deleidsehout.nl

In opdracht van internetbureau Vengo! in Leiden heb ik de website ontworpen voor theehuis De...

TK-vastgoed.nl

TK Vastgoed biedt de mogelijkheid aan ondernemers en particulieren om mee te investeren in duurzame...

Opdrachtgevers

Als freelance webdesigner en WordPress specialist help ik je graag met ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van je WordPress website
Informeer mij direct
Offerte aanvragen
WordPress website ontwerp

Om geheel vrijblijvend een WordPress webdesign offerte te ontvangen, zul je onderstaande gegevens even in moeten vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.