Tarieven

Tarieven


Wat kost een WordPress website en het onderhoud ervan? Wat zijn de kosten voor een maatwerk WordPress website? Speciaal voor jou heb ik op deze pagina een overzicht geplaatst van mijn tarieven voor de diverse diensten. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met me op!

Ik heb een vraag!

WordPress tarieven

Je wil een nieuwe WordPress website laten maken? Of heb je al een website en is deze aan verbetering toe? Hieronder heb ik mijn tarieven opgesomd. Het is een indicatie waarbij ik “vanaf” prijzen toon, aangezien ieder WordPress project anders is. Maar zoals je ziet, kun je ook een WordPress website alleen laten installeren door mij…

Werkzaamheden (eenmalige kosten)Tarief (excl. BTW)
WordPress installatie service (inc. installatie template en plugins)€95,-
WordPress website op basis van bestaande templateVanaf €750,-
Maatwerk WordPress websiteVanaf €1750,-
WooCommerce webshop op basis van bestaande templateVanaf €1250,-
Maatwerk WooCommerce websiteVanaf €2750,-
WordPress website optimaliserenVanaf €195,-
Website ontwerpVanaf €500,-

WordPress strippenkaart

Voor snelle hulp, assistentie en advies bij je WordPress website of Woocommerce webshop bied ik ondersteuning aan in de vorm van onderstaande WordPress strippenkaarten. Je koopt vooraf tijd in, die per kwartier wordt afgeboekt na uitvoering werkzaamheden. Zo kan jouw voordeel oplopen tot 20% op mijn tarief en wordt je sneller geholpen en bijgestaan.

WordPress strippenkaarten (eenmalige kosten)Tarief (excl. BTW)
WordPress strippenkaart Small (5 uur - 20 strippen)€350,-
WordPress strippenkaart Medium (10 uur - 40 strippen)€650,-
WordPress strippenkaart Large (15 uur - 60 strippen)€950,-

WordPress onderhoudscontract

Het updaten en technische onderhouden van WordPress is noodzakelijk! WordPress is het meest gebruikte CMS in de wereld en daardoor vaak doelwit van hackers. Doordat bijvoorbeeld plugins niet ge-update worden ontstaan er lekken waarmee kwaadwillenden toegang kunnen krijgen tot je website. Hieronder een overzicht van WordPress onderhoudsabonnementen die je bij me kunt afsluiten.

WordPress onderhoud (maandelijkse kosten)Tarief (excl. BTW)
Lite onderhoud voor persoonlijke blogs/websites€19,95 p/m
Professional onderhoud voor kleine tot middelgrote websites€39,95 p/m
Premium onderhoud voor grote websites en webshops€69,95 p/m

Mijn uurtarief

Mijn standaard uurtarief bedraagt €75,- per uur zoals je in het overzicht hieronder ziet. Dit tarief geldt voor alle ontwerp- en development werkzaamheden en werkzaamheden die buiten een “vaste prijs” vallen. Met een WordPress strippenkaart kan je voordeel op mijn uurtarief oplopen tot maximaal 20% waardoor mijn uurtarief op €60,- per uur uitkomt.

UurtarievenTarief (excl. BTW)
Standaard uurtarief t.b.v. ontwerp & development€ 75,-
Advies en Consultancy€ 95,-

Webdesign bureau of online marketing bureau?


Aangezien ik als freelance webdesigner vrij veel voor reclamebureau’s, webdesign bureaus en online marketing bureau’s werk, hanteer ik voor deze groep bedrijven een ander (voordeliger) tarief! Heb jij een bureau en heb je interesse? Neem dan even contact met mij op.

Een tevreden klant


Wij werken als Online Marketingbureau al meer dan 4 jaar met Bas samen. Hij heeft al voor meer dan 30 projecten het design voor ons gedaan. Of het nou gaat om een webdesign, een WordPress website of een logo ontwerp. Hij levert altijd topkwaliteit en onze klanten zijn ook altijd enthousiast. Ik kan Bas van harte aanbevelen en hoop nog jaren met hem te mogen werken.

Maarten Vermeulen.

Met plezier gewerkt voor


Bas Martens

Bas Martens

Freelance webdesigner & WordPress specialist


Heb je hele specifieke eisen en/of wensen en staan deze werkzaamheden niet in mijn tarieven overzicht? Neem gerust even contact met me op, dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.

Als freelance webdesigner en WordPress specialist vertel ik graag wat ik kan betekenen in het behalen van jouw online succes!
Direct contact