Tarieven

Tarieven

Wat kost een WordPress website en het onderhoud ervan? Wat zijn de kosten voor een maatwerk WordPress website? Speciaal voor jou heb ik op deze pagina een overzicht geplaatst van mijn tarieven voor de diverse diensten. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met me op!

Ik heb een vraag!

WordPress tarieven

Je wil een nieuwe WordPress website laten maken? Of heb je al een website en is deze aan verbetering toe? Hieronder heb ik mijn tarieven opgesomd. Het is een indicatie waarbij ik “vanaf” prijzen toon, aangezien ieder WordPress project anders is. Maar zoals je ziet, kun je ook een WordPress website alleen laten installeren door mij…

Werkzaamheden (eenmalige kosten)Tarief (excl. BTW)
WordPress installatie service (inc. installatie template en plugins)€95,-
WordPress website op basis van bestaande templateVanaf €750,-
Maatwerk WordPress websiteVanaf €1750,-
WooCommerce webshop op basis van bestaande templateVanaf €1250,-
Maatwerk WooCommerce websiteVanaf €2750,-
WordPress website optimaliserenVanaf €195,-
Website ontwerpVanaf €500,-

WordPress strippenkaart

Voor snelle hulp, assistentie en advies bij je WordPress website of Woocommerce webshop bied ik ondersteuning aan in de vorm van onderstaande WordPress strippenkaarten. Je koopt vooraf tijd in, die per kwartier wordt afgeboekt na uitvoering werkzaamheden. Zo kan jouw voordeel oplopen tot 20% op mijn tarief en wordt je sneller geholpen en bijgestaan.

WordPress strippenkaarten (eenmalige kosten)Tarief (excl. BTW)
WordPress strippenkaart Small (5 uur - 20 strippen)€350,-
WordPress strippenkaart Medium (10 uur - 40 strippen)€650,-
WordPress strippenkaart Large (15 uur - 60 strippen)€950,-

WordPress onderhoudscontract

Het updaten en technische onderhouden van WordPress is noodzakelijk! WordPress is het meest gebruikte CMS in de wereld en daardoor vaak doelwit van hackers. Doordat bijvoorbeeld plugins niet ge-update worden ontstaan er lekken waarmee kwaadwillenden toegang kunnen krijgen tot je website. Hieronder een overzicht van WordPress onderhoudsabonnementen die je bij me kunt afsluiten.

WordPress onderhoud (maandelijkse kosten)Tarief (excl. BTW)
Lite onderhoud voor persoonlijke blogs/websites€19,95 p/m
Professional onderhoud voor kleine tot middelgrote websites€39,95 p/m
Premium onderhoud voor grote websites en webshops€69,95 p/m

Mijn uurtarief

Mijn standaard uurtarief bedraagt €75,- per uur zoals je in het overzicht hieronder ziet. Dit tarief geldt voor alle ontwerp- en development werkzaamheden en werkzaamheden die buiten een “vaste prijs” vallen. Met een WordPress strippenkaart kan je voordeel op mijn uurtarief oplopen tot maximaal 20% waardoor mijn uurtarief op €60,- per uur uitkomt.

UurtarievenTarief (excl. BTW)
Standaard uurtarief t.b.v. ontwerp & development€ 75,-
Advies en Consultancy€ 95,-

Webdesign bureau of online marketing bureau?


Aangezien ik als freelance webdesigner vrij veel voor reclamebureau’s, webdesign bureaus en online marketing bureau’s werk, hanteer ik voor deze groep bedrijven een ander (voordeliger) tarief! Heb jij een bureau en heb je interesse? Neem dan even contact met mij op.

Een tevreden klant

Vacatures Curacao

Bas heeft voor mij een WordPress website ontworpen en gebouwd. Ik ben nog altijd heel erg blij met het eindresultaat! Ik heb Bas ervaren als een expert in zijn vakgebied en in die hoedanigheid heeft hij op een prettige manier meegedacht en op bepaalde momenten een adviserende rol op zich genomen. De samenwerking verliep uiterst prettig en voor een volgend project zou ik hem zeker weer inhuren!

Annette Mahler.
Als freelance webdesigner en WordPress specialist help ik je graag met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van je WordPress website
Informeer mij direct