WordPress laten installeren

Wil je snel online maar ben je een absolute WordPress beginner die wel wat hulp kan gebruiken? WordPress laten installeren kan de oplossing zijn! Binnen 24 uur jouw WordPress website volledig geïnstalleerd en online!

WordPress installatie uitbesteden?

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in. Nadat ik je aanvraag heb ontvangen, stuur ik je de factuur per e-mail. Tevens zal ik je dan vragen om de vereiste gegevens, die noodzakelijk zijn om een WordPress installatie uit te voeren.

WordPress installatie - Bas Martens
0
Jaar WordPress ervaring​
0 +
WordPress Installaties
0
Koppen koffie

WordPress Installatie Service

Ben je van plan om zelf een WordPress website te gaan maken maar weet je niet waar je moet beginnen? WordPress laten installeren zou een oplossing voor je kunnen zijn. De WordPress installatie uitbesteden heeft als voordeel dat het sneller gaat, je eerder met de content en het vullen van je website aan de slag kunt en dat de installatie van WordPress goed gebeurd. Nadat jouw WordPress website geïnstalleerd is door een professional, heb je een solide basis voor het zelf maken van je website.

WordPress core

WordPress installeren

Ik zorg dat WordPress geïnstalleerd en geïmplanteerd wordt op een server bij een hostingprovider naar keuze.

WordPress theme

Template installeren

Ik installeer een door jou aangeleverde (premium) WordPress theme en installeer indien beschikbaar de demosite.

WordPress plugins

Plugins installeren

De voor een WordPress theme noodzakelijke plugins zullen worden geïnstalleerd en eventueel aangeleverde extra plugins.

Wordpress

installatie Service
199,- Eenmalig
 • Opzetten van je hosting
 • WordPress installatie
 • Astra theme (gratis versie)
 • Elementor pagebuilder (gratis versie)
 • Installatie gewenste plugins
 • Nieuws / Blog functionaliteit
 • Onbeperkt pagina’s aanmaken
 • Zelf gemakkelijk je website beheren
snel online!

Heb je vragen?

Heb je vragen over WordPress laten installeren? Wil je onafhankelijk advies over welke hostingprovider te kiezen? Wil je ook het WordPress onderhoud van je website door mij laten doen? Neem gerust even contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Alles is mogelijk, dat is mijn motto!

Veelgestelde vragen

Nadat ik je betaling en de benodigde informatie (Cpanel- of Directadmin login, domeinnaam en e-mailadres) heb ontvangen zal ik direct beginnen met de installatie van je WordPress website. Je mag er vanuit gaan dat jouw nieuwe WordPress website binnen 24 uur online staat, helemaal up-to-date!

Alvorens ik voor jou aan de slag kan gaan, heb ik onderstaande gegevens nodig. Zodra ik alles binnen heb zal de WordPress installatie plaatsvinden.

 1. Cpanel of Directadmin login (of logins 2 & 3 )
 2. Login gegevens FTP-server
 3. Login gegevens Database
 4. Toegang tot phpMyAdmin
 5. Website naam
 6. Je e-mailadres
 7. Gekozen template
 8. Gewenste plugins

WordPress laten installeren door mij, is niet afhankelijk van jouw keuze voor een bepaalde hostingprovider. Als de hosting omgeving maar voldoet aan de server vereisten van WordPress. Wat wel belangrijk is om te weten is dat de snelheid van hosting invloed heeft op de laadsnelheid van je website en daarmee ook op de vindbaarheid in Google.

Het antwoord op deze vraag is nee! De WordPress installatie service is voor de hobbyist en/of startende ondernemer met weinig tot geen WordPress kennis. Je wil snel en voordelig online met een WordPress website zonder dat je daar zelf heel veel moet doen. Gewenste extra functionaliteiten voeg je toe door het installeren van plugins. Heb je hele specifieke wensen en wil je bijvoorbeeld een maatwerk template op basis van een uniek website ontwerp, dan is een maatwerk wordpress website een betere keuze.

Referenties