WordPress website laten maken

WordPress website laten maken

Met veel passie en gedrevenheid op het gebied van WordPress website ontwikkeling en online marketing, ontwerp en ontwikkel ik al meer dan 15 jaar WordPress sites die ertoe doen. Dit houdt in dat ik een hoge standaard hanteer en responsive maatwerk wordpress templates ontwikkel die snel laden en zoekmachine geoptimaliseerd zijn. Een WordPress website laten maken door mij, is voor een zeer groot gedeelte gericht op conversie en daarmee jouw online succes!

Succesvolle website laten maken

Wil je een professionele website laten maken in WordPress? Is jouw website of webshop verouderd en aan vernieuwing toe? Blijft jouw gehoopte en/of verwachte online succes uit? Ben jij net gestart met je eigen onderneming en is een responsive website de volgende logische stap? Je hebt me gevonden en daar ben ik blij mee!

Waarom een WordPress website?

WordPress is verreweg het meest gebruikte CMS ter wereld. Een website gemaakt met WordPress is snel en eenvoudig te onderhouden zonder dat daar technische kennis voor noodzakelijk is. Wereldwijd is een grote groep ontwikkelaars voortdurend bezig met het optimaliseren en verbeteren van WordPress. Hierdoor brengt WordPress in de basis enorm veel functionaliteiten met zich mee, die noodzakelijk zijn voor een goed functionerende website.

Referenties

Via Google bij Bas terechtgekomen voor een probleem dat ik had met WordPress voor mijn zakelijke website. Voor mij is dit echt abracadabra, dus heel fijn als er dan een deskundige mee kan kijken. Ik kreeg vrijwel direct reactie, en binnen een half uur was het probleem al opgelost. Mét uitgebreide omschrijving van wat het probleem was en waar de oplossing in zat, zodat ik het de volgende keer hopelijk zelf kan. Superfijn! Als ik nog eens hulp nodig heb met mijn website neem ik zeker weer contact op met Bas.

Floor van Dijck.
Floors Taal & Tekst

Bas heeft met zijn zeer ruime kennis en ervaring drie WordPress websites voor mij ontworpen en gebouwd, waar ik zeer tevreden over ben. Hij weet wensen snel te vertalen naar een mooi eindresultaat. Naast zijn ontwerpvaardigheden heeft hij ook erg veel technische kennis van WordPress en SEO en is hij volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarnaast is het erg prettig om met Bas samen te werken.

Roland Ceelen.
Roland Ceelen

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een website te laten bouwen?
Kan ik onderhoud zelf uitvoeren?
Kan ik mijn WordPress website laten onderhouden?
Kan mijn huidige website omgezet worden naar WordPress?

WordPress websites

Hieronder een aantal WordPress websites waar ik met heel veel plezier en toewijding aan gewerkt heb. Stuk voor stuk projecten waar ik trots op ben! Wil je meer van m’n werk zien, bezoek dan eens mijn portfolio.

Wyze.nl

Voor WYZE Project- & Interim-managers heb ik een WordPress website ontwikkeld. Het betreft hier een...

Fotocollage.nl

Ondanks het feit dat deze WordPress website nooit live is gegaan, is het een project...

Vacaturescuracao.nl

Vacatures Curacao is een vacature platform dat zich richt op werkzoekenden die al op Curacao,...

Cryptodomein.nl

Cryptodomein.nl is een weblog met informatie over handelen in cryptovaluta, de ontwikkeling van blockchain en...

Opdrachtgevers

Invironet
Als freelance webdesigner en WordPress specialist help ik je graag met ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van je WordPress website
Informeer mij direct
Offerte aanvragen
WordPress website

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een offerte voor het laten maken van een WordPress website.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.