WordPress website laten maken

WordPress website laten maken


Met veel passie en gedrevenheid op het gebied van WordPress website ontwikkeling en online marketing, ontwerp en ontwikkel ik al meer dan 15 jaar WordPress websites die ertoe doen. Dit houdt in dat ik een hoge standaard hanteer en responsive wordpress websites ontwikkel die snel laden en zoekmachine geoptimaliseerd zijn. Een WordPress website laten maken door mij, is voor een zeer groot gedeelte gericht op conversie en daarmee jouw online succes!

Offerte aanvragen

Succesvolle WordPress website


Wil je een professionele website laten maken? Is jouw website of webshop verouderd en aan vernieuwing toe? Blijft jouw gehoopte en/of verwachte online succes uit? Ben jij net gestart met je eigen onderneming en is een responsive website de volgende logische stap? Je hebt me gevonden en daar ben ik blij mee!

Waarom een WordPress website?


WordPress is verreweg het meest gebruikte CMS ter wereld. Een WordPress site is snel en eenvoudig te onderhouden zonder dat daar technische kennis voor noodzakelijk is. Wereldwijd is een grote groep ontwikkelaars voortdurend bezig met het optimaliseren en verbeteren van WordPress. Hierdoor brengt WordPress in de basis enorm veel functionaliteiten met zich mee, die noodzakelijk zijn voor een goed functionerende website.

WordPress website voorbeelden


Hieronder een aantal WordPress websites waaraan ik met heel veel plezier mijn bijdrage heb mogen leveren. Stuk voor stuk projecten waar ik trots op ben! Wil je meer van m’n werk zien, bekijk dan mijn portfolio.

Waarom zou je een WordPress website door mij laten maken?


“Samen mooie dingen maken” is mijn motto! Ik zet graag mijn ervaring en kennis in om WordPress websites te ontwerpen- en ontwikkelen waar jij wat aan hebt en waar je direct mee aan de slag kunt. Een website die voor je werkt en bijdraagt aan online groei van je onderneming of start-up.

Naast een websites ontwerp of een WordPress website laten maken, kun je ook bij mij terecht voor WordPress hulp en WordPress onderhoud. Heb je nog geen logo ontwerp of huisstijl ontwerp dan zou ik deze ook voor je ontwerpen. Dit doe ik al meer dan 15 jaar zowel op afstand als op locatie.

Ik bouw graag aan langdurige relaties met mijn opdrachtgevers, waarbij mijn plezier, enthousiasme en passie voor online marketing optimaal zullen worden ingezet!

Waarom Bas Martens?

  • De basis is passie & plezier!
  • 15+ jaar WordPress ervaring
  • Ik ben slagvaardig en flexibel
  • Ik ben pro-actief en betrokken
  • Service gericht
  • Overtuigend portfolio
  • Groot, divers en professioneel netwerk
Vertel mij meer

Met plezier gewerkt voor


Bas Martens

Bas Martens

Freelance webdesigner & WordPress specialist


Een WordPress website laten ontwerpen en bouwen met jouw doelen als uitgangspositie? Neem direct contact met mij op!

Als freelance webdesigner en WordPress specialist vertel ik graag wat ik kan betekenen in het behalen van jouw online succes!
Direct contact